Komfortní ubytování v Českých Budějovicích

České Budějovice patří mezi jednu z nejvyhledávanějších lokalit jižních Čech. Toto úžasné město totiž v sobě spojuje nespočet možností pro milovníky historie a přírody, ale i vědy a vzdělávání. Pokud i vy jste se rozhodli strávit příští dovolenou anebo jen prodloužený víkend právě v tomto nádherném městě a hledáte adekvátní ubytování, jste tu správně.

Ať už jste student, který si chce zpestřit období před zkouškami, anebo mladá rodina toužící po klidném místu k odpočinku, zcela jistě nechcete trávit čas v předražených hotelích v centru města. Pokud do vyhledávače zadáváte slova jako „ubytování České Budějovice levně“ a tomu obdobné ekvivalenty, přestaňte, právě jste našli.

České Budějovice náměstí

Penzion U Rudolfa v sobě spojuje všechny výhody dostupnosti, nízké ceny a komfortu na jediném místě. Nachází se pouhých 20 minut pěší chůze od historického centra města proslulého svými historickými památkami a pravidelnými festivaly, o kterých vás personál penzionu při příjezdu ochotně informuje. Pokud se vydáte od penzionu na druhou stranu, pak přibližně za 15 minut pěší chůze dorazíte na slavné výstaviště, kde se každoročně koná věhlasná Země živitelka. V přímé blízkosti pak naleznete známý park Stromovka, který ocení nejen mladí a nadšení sportovci, ale i rodiny s dětmi, právě kolem penzionu totiž vede kvalitní cyklostezka, která vás dovede třeba až na zámek Hluboká nad Vltavou.

hotelový pokoj dveře

Penzion u Rodolfa vám dále nabízí mimo jiné k využití privátní wellness služby přímo v místě ubytování. Využít můžete finskou nebo infra saunu, vířivky a masáže. Stejně tak se nemusíte strachovat o váš vůz, případně motorku či kola. Penzion disponuje vlastním parkovištěm a uzamykatelnou garáží. Nic vám tak nebrání užít si zaslouženého odpočinku na maximum.

Jižní Čechy dokážou očarovat každé věkové generaci a nejeden návštěvník se sem pravidelně vrací. Pojďte i vy poznat krásy těchto končin a dopřejte si kvalitní odpočinek za rozumnou cenu.